logo

 


A GEMARA SK 2014-2020-as időszakának végleges küldöttgyűlés által elfogadott Helyi Fejlesztési Stratégiája (HFS) 2018.08.06.


A GEMARA SK 2014-2020-as időszakának végleges küldöttgyűlés által elfogadott Helyi Fejlesztési Stratégiája (HFS) 2018.02.01.


Tisztelt Hölgyem/Uram!

A tervezői csoport és a szakértők folyamatosan végzik a Helyi Fejlesztési Stratégia (HFS) tervezésével kapcsolatos munkát.

A helyzetelemzés és a SWOT elemzés elkészítését követően a beérkezett projekt ötletek alapján kidolgozásra kerültek az intézkedési tervezetek is.

Ezt természetesen nem azt jelenti, hogy nem lehet további projekt ötleteket beadni a mellékletben csatolt adatlap alapján.

Kérjük, ha szándékozik valamilyen fejlesztést megvalósítani, ötletét küldje meg részünkre a mellékletben csatolt adatlapot felhasználva.

Az intézkedésekhez kapcsolódóan szintén a beérkezett összegeket figyelembe véve tervezésre kerültek a források is. Amennyiben további projekt ötletek érkeznek be, ezen források igényét is figyelembe szeretnénk venni a HFS tervezése során. Aki már adott be projekt ötletet, annak természetesen nem kell beküldeni még egyszer a projekt ötletét a csatolt adatlapon.

A projektötlet adatlap a gemarask.hu oldalon a nyomtatványok fül alatt letölthető!

 

Tisztelettel:

Szabadi János

munkaszervezet vezető

 

 


A GEMARA SK 2014-2020-as időszakának végleges küldöttgyűlés által elfogadott Helyi Vidékfejlesztési Stratégiája - 2016. 06. 03.


A GEMARA SK Helyi Fejlesztési Stratégiájának IH-hoz beküldött korrektúrázott változata 2014-2020-as időszak - 2017. 03. 28.


HFS vélemények, javaslatok, hozzászólások


Helyi fejlesztési Stratégiával kapcsolatos megbeszélések, ülések


HFS tervezési útmutató


GEMARA SK HFS TERVEZETEK


 

JSN Dome is designed by JoomlaShine.com