logo

 

 


logo vekt

 

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Kedves Látogató!

 

A vidéki lakosok, vállalkozók, önkormányzatok és civil szervezetek együttműködésében új fejezetet nyitott a LEADER program. A program lehetőséget biztosít új munkahelyek teremtésére, a helyi gazdasági és kulturális élet megerősítésére, vagyis a vidék megújulására.
A fenti célok megvalósítására jött létre 2007. június 25.-én a Gerence­-Marcal-Rába és Somló Környéke Vidékfejlesztési Egyesület. Egyesületünknek 95 tagja van, akik között megtalálhatók az önkormányzatok, vállalkozók és a civil szervezet képviselői is. Az egyesület 38 települést foglal magába. A lefedett terület két járáshoz tartozik a pápai ill. a devecseri járáshoz. Egyesületünk céljainak megvalósítása érdekében együttműködik minden állami, társadalmi és gazdálkodó szervezettel, valamint más egyesületekkel, szövetségekkel, amelyek segítik az egyesület eredményes működését és céljainak megvalósítását.
Honlapunk elkészítésének egyik célja az, hogy a térségünk iránt érdeklődök illetve pályázni szándékozók részére minél több információt biztosítsunk.
Amennyiben programunk elnyerte tetszését kérjük, hívja fel mások figyelmét is honlapunkra.
Ha észrevétele vagy véleménye van, kérjük azt is juttassa el hozzánk, melyet előre is megköszönünk.

 

Tisztelettel a GEMARASK Vidékfejlesztési Egyesület nevében:

 

Horváth Zoltán                                                 Gál Réka

          Elnök                                                    Munkaszervezet vezető

 

 

 
JSN Dome is designed by JoomlaShine.com